Post by plaserylundream on Feb 28, 2022 10:31:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Ogroman zid kada uđete u zonu razine 4 ili tako nešto. Ne možete napredovati na dovoljnoj razini da biste nastavili, pa morate čekati nekoliko dana da dobijete dovoljno vode da nastavite s izjednačavanjem svojih heroja ili platiti novac. Ne možete igrati ništa u igri nakon što se to dogodi i kad podignete razinu. Volite likove koje možete dobiti, ali ovo je beta, možda čak i alfa igra. Izbačen bez pravog sadržaja, samo napravljen da se natjera kupovina za pravi novac, i to vrlo rano.
Nedavno ažuriranje sada skriva vaš potrošni materijal u igri (ooz i otpad po satu) iza gumba za korištenje zlatnika koji vas prisiljava da odaberete nadogradnje putem zlatnika da biste došli do izbornika, a zatim pritisnite strelicu pored gumba za zlatnik da odaberete potrošni materijal. Pogrešan klik doveo je do toga da sam potrošio cijelu svoju sezonsku ušteđevinu zlatnika. Ovo je ljigav trik. Gotov sam. Izbjegavajte Kongegate. Samo još jedan gospodar slamova.
U redu
Igrao sam satima na ovoj igrici. Uglavnom uživao. Ali moj problem dolazi sa zidom ponude i pokušajem nabave dragulja za kupnju potrebnih predmeta u igri. Ili ova aplikacija ima prisluškivanje ili aplikacije s kojima žele da se povežete jesu, ali u svakom slučaju provodite sate igrajući njihove igre i pridržavajući se njihovih pravila samo da bi vam se uskratile nagrade zarađene uz malo ili nimalo truda da vam pomognu riješiti problem od podrške. Uz tešku igru koja se temelji na kupljenim nagradama, to je mana koja je uništava.
TMNT: Mutant Madness Vaidmenų žaid. xzew
Sjajna igra, laka za igranje, dala bi 5 zvjezdica, ali joj treba malo više, trebala bi biti u stanju komunicirati sa svojim klanom, bilo bi lijepo kategorizirati svoje likove, možda dodati još jednu igru osim načina priče i pvp-a, sve i sve sjajna igra samo bi mi trebali neki dodaci
Moje 4 zvjezdice su jer postoji samo način kampanje, pa ako zapnete, morate pričekati i ojačati. Pvp je čudan jer imate 15 pvp ulaznica i uvijek se suočite sa slučajnim protivnikom, ali ako se suočite s jačim protivnikom i ne možete pobijediti protiv njega, sustav ga ne mijenja, morate stalno trošiti svoje karte kako biste dovršite dnevne zadatke. Bilo bi lijepo imati različite načine igre za igranje dok ne možete pobijediti tu fazu kampanje.
Jedini problem koji imam s ovom igrom su neki grafički problemi. Ponekad ima usporavanja, ali nisu tako česta. Igranje je jednostavno i iako možete kupiti određene stvari pravim novcem, mislim da je najbolje ne brinuti o tome jer igra ne prisiljava igrača da plati kako bi pobijedio.
Bez načina da ponovite prethodno završene razine za resurse, prisiljeni ste čekati danima da dobijete dovoljno za nivo svojih likova. Danima sam bio blokiran na razini 5-10 jer moram pojačati svoje likove nakon velike težine. Ovdje postoji potencijal, ali nije ni blizu spreman za predane igrače dugoročno.
Ove igre su dobile nadogradnje, veliki izbor likova iz tmnt svemira i cool priču. Iskreno, igra je zabavna za igranje zbog koje se ne osjećam da se isplati igrati. Provest ću sate igrajući ovu igru.
Došao sam do razine 25 nakon možda 10-15 sati igranja. Dobra stvar: nema energije koja ponestaje, možete nastaviti igrati. Loša stvar: razina 1, 10, 25, bilo što = isto što se ništa ne mijenja, gotovo je potpuno isto bez gotovo nikakve razlike. Sve stavljam na Auto i donosim tako malo odluka. To je dosadno.
Odlicna je igrica
80 sati i više vremena provodim gledajući reklame nego igrajući igricu. Nadam se da ću dobiti x2 ooze nagradu za heroje razine 4 zvjezdice iznad 160. Mislim da je potrebno ponovno razmotriti omjer između kapaciteta pohrane i cijene prema lvl herojima. Ovo me ograničilo na avanturu 17-20 i kat 253 u Ch. 6. Napredak se događa tjedno s nagradama za događaje. Od ovog pisanja igra se ruši čak i nakon ponovne instalacije.
Malo sam se mučio s tim što da ocijenim ovu igru i nastavio sam ostati samo u nadi da će se popraviti. Ako ne učine, gubit ću vrijeme negdje drugdje. Tijekom bitke, likovi će se smrznuti i jedini način za izlazak iz bitke je predaja. Nije tako sjajno tijekom PVP-a. Također, nema raznolikosti u likovima koje izvlačite iz kutija nižeg reda. Stalno dobivam iste likove iako piše da postoje jednake šanse za sve.
Volim to!
TMNT: Mutant Madness Rollspel oien
Isprva je bilo zabavno. Kasnije je u igri postalo dosadno. Igrao sam igrice slične ovoj. Znam da je čekanje dio procesa, ali neke od cijena za artikle su jednostavno smiješne i nisu vrijedne kupnje. Također što biste trebali raditi sa samo 50 tokena dnevno? Čak i nakon mjesec dana štednje doslovno nemate dovoljno za kupiti ništa na crnom tržištu.
Nevjerojatne ponude su malo preskupe, ali osim toga dobra igra
S promjenama korisničkog sučelja igra je zamorna za navigaciju. Platni zidovi su stvar i oni to ni ne kriju. Osim toga, kada dovršavate besplatne dragulje za druge igre, ne nagrađuju ih čak ni dokazom snimka zaslona. Ne gubite vrijeme i prijeđite na nešto vrijedno vremena. Šteta što je bilo zabavno dok nije bilo....
Pogodak nostalgije je sjajan, ali neka ažuriranja aplikacija bila bi zahvalna. Imao sam likove razine 60 prije nego što sam otkrio inventar gdje su otišli svi ti kanisteri s bonusom. Igra se kvari na crni ekran ako ulančate mnogo bitaka (+10), a tempirane nagrade se često ne prikazuju osim ako potpuno zatvorite igru i ponovno otvorite. Integriranje cehova u igru više bi također bilo dobro - trenutno se koristi samo za pojačanje mulja? Radujemo se ažuriranjima, dobar početak, hvala programerima!
Volite ovu igru. Dajem joj samo 4 zvjezdice jer sam nedavno saznao da igra favorizira IOS korisnike i nerfs događaje...poput događaja CURRENT Holiday Attack...za korisnike ANDROID-a. Također postoje zastoji u programiranju, a format "PAY-TO-WIN" postaje OČITNO očit u kasnijim fazama igre. Osim ovih, to je najbolja TMNT igra do sada, a stalni novi likovi su FANTASTIČNI.
Stvarno se sviđa ova igra! Ne smeta vam gledanje oglasa ili zidove napretka na koje ponekad udarite. Moja jedina zamjerka- u bitci likovi kvare i ne miču se. Čak i ako namjeravate pobijediti, ili ćete izgubiti ili ćete zaglaviti bez gubitka ili pobjede i morate ponovo pokrenuti aplikaciju. To razbija igru i čini je gotovo nemogućom za igranje! Dao bih mu 4 ili 5 zvjezdica da nije toga.
Zabava. Kornjače stare škole.
Dobra igra
Općenito dobra igra, ali izrezana kao 5 puta u drugoj bitci, no od tada se to nije dogodilo i ovo je puno bolje od ostalih tmnt igara u osnovnoj i jednostavnoj kolekciji playstorea, borbena igra
Morao sam promijeniti svoju recenziju s 5 zvjezdica. Za mene je ova igra gotovo nemoguća. Prije sam dobivao sezonsku propusnicu, ali nakon svih ažuriranja ovoj igri je potrebno 3 puta više vremena da napravi iste stvari. Sada dobivanje novih likova koje ne možete ni vidjeti bio je vaš lvl. Sve je zbrkano. Sad ne znam hoću li uopće nastaviti igrati. Potrošio sam puno vremena i novca što je razočaravajuće. Molimo prestanite ažurirati igru. Upravo sam se odjavio, super sam se razljutio
U ovoj igri nema apsolutno ništa za raditi kada dođete do točke u kojoj ne možete napredovati. Neprijatelji će postati prejaki, a vi nećete moći učiniti NIŠTA bez polaganog i bolnog izjednačavanja likova s oozeom. Ozbiljno, nema različitih opcija igranja. Većina gacha igara potiče prvih nekoliko dana igranja, povezujući se kako biste bili sigurni da ne odgađate igru, ali s ovom je to tako lako učiniti, jer je igra zaglavljena iza masivnog, glupog paywall-a. Ne gubite vrijeme.
Dobro, ali slomljeno. Bez načina za grind za karakter xp kada dođete do blokera, ekonomska petlja je prekinuta, i tako pogađate paywall. Od mene se traži da ili platim ili odem i možda se vratim da pokupim iscjedu (tako da je anemično da je uvredljivo). Dok neaktivni borci idu, sve je u redu, ali sustav opreme je nejasan i ekonomija zahtijeva preuređenje. Sretno
Ova igra je super i dala bi 5 zvjezdica, ali moraju nešto promijeniti. Imam 12 likova na 150 lvl i trenutno sam zapeo na razini jer mi treba igrač s 4 zvjezdice. Jako je teško dobiti ga osim ako ne platite 100s dolara, što neki ljudi nemaju. Morate to nekako olakšati da biste dobili. Također sam poslao podršku putem e-pošte i slijedio sve njihove korake koje su mi dali, ali to još uvijek nije riješilo moj problem koji imam već tjedan dana.
To je u osnovi igra u stanju mirovanja s opcionalnom farmom oglasa. Nemate puno posla, samo pokupite i 'igrajte se' nekoliko minuta dnevno i vjerojatno zaboravite na to. Iako je grafika dobra i postoji pristojna priča, napredak se usporava do praktičnog zaustavljanja. Postoje greške za razbijanje igara (PurpleScreenOfDeath). Definitivno treba puno TLC-a. Toliko je potencijala. Šteta je da bi TMNT franšiza na mobilnim uređajima mogla biti prokleta (igrao sam druge neuspjehe) ako ne mogu poboljšati iskustvo.
Moć kornjače. Treba to voljeti.
Ažurirajte moju recenziju. Jako mi se sviđa ova igra, ruši mi se na s20 ultra kada učitam igru odmah nakon što dobijete resurse zarađene dok ste bili odsutni, također odmah nakon toga kada vas automatski odvede do ponuda, to su i mnoga druga mjesta koja čuva ruši, ali početak stvarno treba brzo razvrstati. To sam prijavio prije više od tjedan dana. To me košta dragocjenog vremena za igru
Zasad nije loše. Ne osvaja nikakve nagrade u grafičkim ili inovacijskim odjelima, ali je solidan. Nisam ljubitelj nekih modela koje su odabrali za neke likove, vrlo je djetinjasto i crtano s obzirom na modele što bi moglo biti odvratno. Također je potrebno VRLO dugo vremena da se nabave jedinice s 3 i 4 zvjezdice, a cijene za pakete su prilično grozne. Borba je vrlo jednodimenzionalna i zbunjujuća, s obzirom na to da ne govori o tome što različiti statusni utjecaji zapravo rade.
Bubble Shooter Rainbow - Jeu de bulles Réflexion dnjw
Dakle, nakon nekog vremena, nostalgija je nestala, a napredak u mrtvoj stopi. Osjećam da se prilično ponavlja, iznimno dugo grind, nema priče i igra ne uključuje puno strategije. Ne osjećam da ima dovoljno ovdje da zadržim svoje zanimanje (čak i ako je tmnt) Ne bih osjećao potrebu da trošim novac, vrijednost jednostavno još nije tu. Uz sva licenciranja, nadam se da ću dobiti glazbu iz jedne od emisija ili čak zvučne isječke. Općenito se čini kao blag igra s odobrenim tmnt imenom.
Izgubio sam sve svoje kutije od novog ažuriranja. Kutije koje sam zaradio od prethodnih sezonskih propusnica i koje još nisam otvorio.
Sjajna igra...Baš skupa srna. I zato je ☆☆☆🤷🏿♂️
Nakon ažuriranja aplikacije Igra dopušta samo 85% podataka i nastavlja visjeti.
TMNT: Mutant Madness RPG rqkv
Igrao ovu igru nekoliko dana. Zabavno je gledati likove kako rade svoje. Bilo bi bolje da oni imaju više kontrole, a ne da se snažno oslanjaju na moć momčadi da bi vas izvukli. Ono što mi se sviđa u ovoj igri je da pvp nije obavezan. Ne osjećam potrebu sudjelovati. Problemi s ovom igrom: zaostale performanse često visi u određenim izbornicima, poteškoće u dobivanju viših zvjezdica. Uredi: previše problema s poslužiteljem. Pobjede koje se ne upisuju rezultiraju višestrukim nepotrebnim pokušajima.
Uživam u igri kako se razvija. Programer stalno poboljšava strukturu igre i povećava nagrade kako bi bio u skladu s razvojem računa. Još uvijek ima mjesta za poboljšanje s ravnim zidom, ali je mnogo lakše upravljati. Preporučio bih da isprobate ovu igru.
Novo ažuriranje Channel 6 malo olakšava pronalaženje likova jer vam omogućuje da zaradite zelene, plave i ljubičaste bitove heroja za otključavanje heroja. Međutim, nakon maksimalnih 200 bitova zelenog heroja ta se nagrada oduzima nakon određene razine, ostavljajući vam samo plave i ljubičaste bitove. Nemojte ići u ovaj način rada misleći da će vas nagraditi s puno ljubičastih bitova. I dalje ćete morati brusiti da biste dobili svoje ljubičaste bitove jer dobivate samo 1 po pobjedi kada ih konačno otključate, a taj se broj povećava samo na 2 kada prijeđete razinu 250. Ono što će ovaj način učiniti je da vam konačno dopušta da zaradite neke plave znakove bržim tempom i ako budete dovoljno sretni da dobijete plave duplikate, dobit ćete 25 ljubičastih bitova dok budete brusili svoj put do konačnog otključavanja svog prvog ljubičastog lika. Ovo ažuriranje malo pomaže povremenim igračima, ali zid plaćanja još uvijek postoji i ako netko želi pobijediti, sve što treba učiniti je platiti.
TMNT: Mutant Madness Rollimängud piba
Prva četiri poglavlja igre su apsolutno sjajna, vrijeme stripa je također prilično fenomenalno, ali... Upadate u situaciju kada dođete do poglavlja 5 jer vam nije dano dovoljno resursa i da nemate dovoljno snage da ga zadržite krećući se. Ne postoji način da kupite bilo koji od pojačanja za razvoj vaših likova pa ste u pat poziciji.
U posljednje vrijeme moje iskustvo s ovom igrom je da me to tjera da poželim izbrisati ovu igru, ima više problema nego sigurno da dodaju stvari i ne rješavaju probleme i ispravljaju ih kao riješene kada nisu ažurirana je. 3 puta i nije riješio nijedan problem samo pokušajte poboljšati, ali svako ažuriranje pogoršava ovu igru i tjera me da je želim izbrisati tko god da je glavni treba puno posla još uvijek bugovi s modnim škrinjama i bez narančastih kockica u jazbini užasan tužan dan za ljubitelje kornjača.igrano godinu dana 😢
Jako mi je drago što su upotrijebili estetiku originalnog crtića. Ali mora se raditi više stvari. Također učinite ručnu borbu intuitivnijom, trenutno ste u nepovoljnijem položaju zbog izgubljenog vremena za šrafljenje nezgrapnim kontrolama, dok će automatski način automatski koristiti više vještina odjednom, što je nemoguće s ručnim načinom rada. Također bi bitke učinilo ugodnijim da budete više uključeni. Također, najskuplja sezonska propusnica koju sam ikada vidio, trebala bi biti 5 dolara
Lijepo
Igra nije loša ali baga mi
To je zabavna igra, ali nakon nekog vremena postaje vrlo mršava. Izlog vam se daje čim se prijavite i zbog toga želim deinstalirati igru ako nisam uživao u njoj kao obožavatelj TMNT-a.
Upravo sam otkrio da je razina dimenzija vašeg lika besmislena. Dobivanje dovoljnog broja duplikata neće podići zvjezdice lika samo ako ih dobijete iz kocki s 3 zvjezdice, oni postaju 3 zvjezdice, tako da je ponovno dobivanje duplikata besmisleno s obzirom na to da je gotovo nemoguće dobiti bolje likove bez plaćanja za njih. Igra je bila zabavna nekoliko dana, ali ne preporučujem da trošite previše vremena na nju osim ako niste spremni uložiti nešto ozbiljnog novca za likove najviše razine.
Definitivno zabavno iskustvo i do sada niti jedan oglas ili nešto što me pokušava staviti u platni zid ili se ne čini ili izgleda kao plaća za pobjedu još nije igrala daleko, ali većina se dobro zabavlja i uživa. Ovo je također jedna od igara koju možete ostaviti na auto i raditi ono što trebate dok igra radi svoje
Možda sam potpuno pristran s obzirom da volim sve ninja kornjače, ali ova igra je zapravo jako zabavna s obzirom da je još uvijek vrlo nova. Postoje određene stvari koje bi se mogle poboljšati, ali sam siguran da će se manji problemi s vremenom riješiti sami od sebe
volim ovu igru igra je brza i dobra i sviđa mi se tmnt