Post by plaserylundream on Feb 28, 2022 10:36:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Annelids: Online battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Annelids: Online battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu glitch atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Annelids: Online battle 2022 version ▞▞▞
Bro, lūdzu, atjauniniet šo annelids spēli bezmaksas uguns dublikāts, lūdzu, brāl, lūdzu, es esmu piecu zvaigžņu, dod jums labi, un jums šī spēle ir tikai 7 MB labi es atbalstu jūs, brāl, lūdzu, atbrīvojiet uguns dublikātu banaado bahut Achcha ho jaega ok bro, bye bhai es atbalstu tu
To ir viegli izmantot annelids spēle un viegli cīnīties, un man patīk ieroču kodolbumbas
Daudz kļūdu
spēle ir laba ne tik..
Šī spēle ir laba, taču iesaldēšanas stars nav pieejams ieročos, tāpēc jūs pievienojāt ieročiem saldēšanas staru
Tas ir jauki un ļoti atkarību izraisoši, taču problēma ir tāda, ka atskaņotājs nevar šaut tieši zem apakšas, lūdzu, nākamajā atjauninājuma labojumā, kura mērķis ir piešķirt 3 zvaigznes
Viņš ir bijis labs un izcils vīrs uz priekšu un visu laiku labākais es
Šī spēle ir ļoti jauka klejojoša, bet es dodu 1 statistiku, jo nav tērzēšanas lodziņa
Man ir garlaicīgi spēlēt Un šī spēle nav saprotama
29. līmenis ir neiespējams, ienaidnieks turpinās uzbrukt jums, līdz mani nogalinās
Md Arif Seh
Laba spēle, taču ir jālabo vadība, un man nepatīk, ka tas nav ļoti jutīgs, tāpēc labojiet ļoti lēno iemiesojuma un vadības ierīču kustību un pievienojiet tērzēšanas lodziņu un sadarbojieties ar vairāk uzlabojumiem, lūdzu.
Tā ir forša spēle. Man ir ieteikumi. Kā rīkoties, ja enerģijas gredzens var bloķēt visu veidu šāviņus par 75%? Un meklējošā raķete ir pārāk OP Uzgaidiet, iespējams, 15 sek. Pievienojiet vairāk karšu Pievienojiet kostīmus, lūdzu, tērzējiet vairāku spēlētāju režīmam un vēl daudz vairāk, lai uzzinātu
Lieliska spēle, līdz viņi divas reizes nozaga manu naudu. Nopirku neierobežotu olu režīmu ar monētām, tad viņi to izdzēsa un lika man pirkt vēlreiz. Es to izdarīju, pēc tam viņi atkal izdzēsa manu pirkumu. Man bija jāzvana savai bankai, lai iesniegtu ziņojumu par krāpšanu un atceltu nodevas.
Man īpaši patīk gaidīt un saņemt monētas. Padariet to ātrāk. Tāpēc es novērtēju 1 zvaigznīti
Jauka spēle, bet ne spēcīgs ierocis
Ajuša
Lieliska čehu spēle!!! Jums ir daudz ieroču, vairāki spēles režīmi un miljons veidu, kā nogalināt! Jūs varat veikt pat dažus eksperimentus, piemēram, iemest granātas ūdenī, kad tās tiek satvertas līdz apakšai 😈 Tāpēc tas ir patiešām jautri, un es iesaku jums izmēģināt šo spēli 👍
Forši, bet mēs nevaram nopirkt papildu ieročus, tam ir nepieciešams $ spēle būs forša, ja mums būs vajadzīga nauda spēlē, lai nopirktu papildu ieroci
Laba Un mana mīļākā spēle, bet grafika ir?? Nav forši
Tā ir laba spēle, taču mēs laikus nesaņemam nyan tco, lāzera pistoli, kodolbumbu utt
Man bija dažas problēmas, mēģinot spēlēt, es neko nevaru nospiest, un tas mani izgrūž, izstrādātājs, vai varat man pateikt, kas notiek nepareizi
Šī spēle ir ļoti jautra, bet tik daudz reklāmu es piešķiršu 2 zvaigznes
Spēle ir laba, tad vadība nav laba
Lūdzu, veiciet jaunu atjauninājumu, lai tērzētu un privāti tērzētu un spēlētu tiešsaistē ar jebkuru citu personu, un noteikti pievienojiet jaunus vienumus, piemēram, burbuļus, kas, ieejot burbulī, lidos, un pievienojiet vēl vairāk priekšmetu un pievienojiet drēbes, cepures un dažādas krāsas. no tārpiem, piemēram, varavīksnes tārps, vai uguns tārps, ledus tārpa krāsa un vēl vairāk, kā arī pievienojiet drēbes, ja pievienosit šīs, es rediģēšu savu atsauksmi un ievietošu 5 zvaigznes, un es visiem pateikšu, ka šī spēle ir labākā. LASĪT MANU APSKATI UN ATJAUNINĀJIET TO, LŪDZU, ATKĀP.Annelids Online Battle.
Laba spēle, bet palīdzētu, ja es varētu izveidot savu karti, nevis izvēlēties vienu, un, lūdzu, palielinātu nāves maču skaitu, piemēram, no 100 līdz 1000 vai 10 minūtēm, kas būtu ļoti episki, ja tā būtu nākamajā atjauninājumā.
Interesanti, bet dažreiz aizķeras
Ai ir AIMBOT kad jūsu r blakus nav tas nogalina jūs arī aizliegt šos ieročus phaser, basooka snaiperis Arī nē es jums nedos 5 zvaigznes un es trenējos ar vieglu AI
Tā ir vislabāko vēlējumu spēle 🎮 spēlēt Es spēlēju šo spēli, un man ir prieks to spēlēt
Skat
Šī spēle ir ļoti interesanta
Lūdzu, pievienojiet drauga pievienošanas funkcijas, lai jūs varētu spēlēt ar draugiem pielāgotā spēlē. Tas man piešķirs 5 zvaigznes, paldies.
Noob spēle man nepatīk. Man kļūst garlaicīgi. Nu es spēlēju, tas ir ļoti ļoti garlaicīgi
Superrrrrrrrr gameeeeee, bet, lūdzu, palieliniet līmeni, tie ir pārāk zemi, un pievienojiet jaunus ieročus, lūdzu,
Man nepatika lietotne, jo es saskaros ar tik daudzām problēmām un es jums dotu padomu, lūdzu, nelejupielādējiet šo lietotni un tās grafika ir tik vāja?
Mana mīļākā spēle! Bet mans konts nez kāpēc tika zaudēts. Kad es pieslēdzos, tas saka nulles monētu. Man bija VISAS kartes.
ļoti labi, bet man ir mazliet garlaicīgi
WinWing: Space Shooter Arkade ekme
Annelids: Online battle پرتحرک xkuz
Annelids: Online battle Akcija nnq
Daži līmeņi ir pārāk grūti, pat ja tie ir vienkāršajā režīmā (pārāk grūti)
Kāpēc ir ķirbji
Šī spēle ir laba, bet nav pārliecināta, ka viņas mutē un rīklē ir lieli melni gaiļi un norij
Tas ir labi... Tas nav sliktākais... VAI Tas nav lieliski..... Tas ir labi......
Tas ir lieliski, bet viņiem ir jānovērš spēles nobīde, vajadzētu un neiespējamais režīms centrālajiem procesoriem👿👿👿👿👿
Annelids: Online battle Darbības spēles nxmn