Post by plaserylundream on Feb 28, 2022 10:39:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Portal Knights ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Portal Knights IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Portal Knights 2022 version ▞▞▞
Šį žaidimą įsigijau seniai PS4. Tai, kad tai mobilusis žaidimas, yra gana šaunu. Šiuo metu žaidžiu su „Razer Raiju“ valdikliu ir tarsi būčiau savo pasaulyje. Grafika šiame žaidime taip pat tikrai gera. Tiesiog stenkitės neištraukti iš žaidimo. Jei bandysite vėl įjungti, ekranas išliks juodas. Bet tai ne problema. Jūsų duomenys vis dar yra. Atrodo, kad tai veikia, kai uždarote programą ir vėl ją naudojate. 5/5 žvaigždutės nuo manęs.
Kai žaidimas buvo įdiegtas, nebuvo galimybės žaisti. Turi būti kažkoks nesklandumas. Visas tekstas buvo neįskaitomas ir negalėjote nieko spustelėti ar paleisti. Tikrai būtų įdomu pažaisti, bet, deja, net neįsijungtų.
Žaidimas neįkelia simbolio yra nematomi kūrimo ekrane
Man tai patinka! Jis vertas pinigų, tačiau tik tai, kad valdikliai yra šiek tiek keisti, bet apskritai man asmeniškai 4 iš 5 žvaigždučių :0)
Žaidimas yra puikus, tačiau aš negaliu sumažinti žaidimo. Perėjus iš kitos programos, žaidimas užstringa ir man rodomas juodas ekranas. Jau skirsiu 5 žvaigždutes, jei klaida bus ištaisyta.
Jis tikrai paleisti iki šiol verta savo kainos. Žinokite, leiskite man žaisti žaidimą be teksto, kuriame sakoma, prašome įvertinti žaidimą, kurį dabar padariau kūrėjai. 👍
Jis neveikia „Android RCA Voyager III“ (žaidimo metu blokai ir simboliai nepritraukia) – 505 žaidimai neatsakė į pagalbos užklausas (šiuo metu 5) per pastarąsias 30 dienų. Šiuo metu negaliu įvertinti savo patirties 1 žvaigždute.
veikė puikiai... bet dabar jis vis stringa, todėl negaliu net pradėti žaisti
Turiu žaidimą PS4, atsisiunčiau šį, nes maniau, kad mano vaikai galėtų žaisti kartu. Deja, mano skirtukas nėra pakankamai geras žaidimui paleisti. Mano klaida. labai sunku naršyti charakterį ir kovoti su priešais. Vietoje to pabandysiu steam.
Asmeniškai aš manau, kad žaidimas yra geras, jis įdomus ir malonus, bet aš nusipirkau jį savo telefonui ir jis veikia gana lėtai ir aš noriu, kad tai būtų pataisyta, išskyrus tuos, kad žaidimai būtų geri
Portal Knights Abenteuer dmhn
Gerai, aš žaidžiau žaidimą ir tai buvo smagu. Bet klausimas jums vaikinai. Kada bus montuojami, reidai ir visa kita kituose įrenginiuose?
Gana solidus
New York Mysteries 3 Aventure khbp
Padorus žaidimas, bet reikia vizualinių trikdžių, kur nematote portalo akmenų ar magmos mago atakos
Norėdami pradėti žaidimą, jie nori valdyti kontaktus, SMS, fotoaparatą, mikrofoną ir kt. Kodėl? Pralaidumo švaistymas. Jų aprašyme nebuvo.
Man patinka žaidimas kartu su Terraria, bet šis žaidimas vėluoja ir ekrano nustatymai nepadeda, pataisykite tai
Nėra jokio noro žaisti dėl mirties aukso bausmės. Kuo daugiau aukso turite, tuo daugiau aukso prarandate, kai mirštate. Aš kalbu, kad 10 000 aukso priklausanti avataro mirtis yra kaip 750 aukso bauda, ir tai slegianti sunkiai. Nes atrodo, kad nėra jokio lengvo būdo saugiai pasigaminti ar laikyti auksą. Praradau susidomėjimą, kai apdovanojimai tapo beverčiai, palyginti su auksu, kurį vis praradau bandydamas tobulėti. Tai sukėlė susidomėjimą Minecraft. Vietoj to išbandykite „Minecraft“.
Žaidžiu su „Samsung Galaxy Tab E“ ir man labai patinka žaidimo koncepcija ir dizainas, tačiau jo beveik negalima žaisti, nes strigdavau dėl apkrovų ir srities perėjimų, taip pat turėjau problemų dėl taikymo sistemos delsos. Norėčiau pamatyti kai kuriuos mano įrenginio pataisymus. Jei jie būtų ištaisyti, tai visiškai pakeisčiau į 5 žvaigždutes! EDIT – jokio atsakymo. Įvertinimas pakeistas į 1 žvaigždutę
Žinoma, būtų puiku, jei galėčiau žaisti. Net negaliu patekti į pasaulį be žaidimo gedimo. Norėčiau, kad nebūčiau iššvaistęs savo pinigų.
Gera patirtis, bet blogas valdymas
Norėjau, kad „Apple“ versija būtų atnaujinta
HOLY LAG BETMAN!!!
Neveikia, užšąla paleidžiant.
Nuostabu nuostabi nuostabi... Minecraft susitinka su RPG. Man patinka šis žaidimas...*ATNAUJINIMAS* iš pirmo žaidimo yra nuostabus..Po kelių valandų supranti, kad jis labai pasikartoja. Reikia DAUG daugiau įvairovės amatų sistemoje... Reikia daugiau unikalių būdų įsigyti daiktus... iki trečios srities aš tiesiog norėjau kuo greičiau pereiti. Man nepavyko. Aš žaidžiau su savo gf, taip pat duetu visą žaidimą. Tai buvo šaunu. Gaila, kad negalėjome baigti.
Žaidimas veikia gerai, bet jį palikus ekranas juodas ir užšąla
Šis žaidimas miręs kaip pragaras
Tai yra nuostabu! Man tai be galo patinka! Jau kurį laiką turėjau beta versiją kompiuteriui ir nustojau žaisti... Nekantrauju žaisti toliau!!!
šis žaidimas yra įdomus, bet jei esate lankininkas, tereikia pakilti pakankamai aukštai ir niekas, išskyrus skraidančias būtybes, gali jus patraukti
Portal Knights Piedzīvojumu spēles kxfr
Neįmanoma iš naujo įkelti po sumažinimo!
Portal Knights Avontuur abr
Siaubingas optimizavimas. Atsilieka, mikčioja ir apskritai yra visiška šiukšlė
Šis žaidimas būtų puikus, JEI galėčiau naudoti savo „Bluetooth“ valdiklį... už penkis dolerius, man pakliuvo.
Man labai patinka šis žaidimas, valdikliai yra griežti, bet ne mobiliojo telefono ekrane. Vienintelis mano trūkumas dėl šios versijos yra tas, kad ji palaiko valdiklį, tačiau jai trūksta PS4 valdiklio, kuris yra konsolė, kurioje nusipirkau savo žaidimo versiją. Jei PS4 valdikliai palaikomi, tai tikrai 5 žvaigždutės.